Wat is ethereum cryptocurrency? Dit is een Internet-native-project dat ernaar streeft om Smart Contract Technologies voor iedereen toegankelijker te maken. Er is geen behoefte aan iemand in de computerwetenschap om deel te nemen aan deze open-source-innovatie omdat alles helemaal opnieuw is ontworpen door een groep van cryptografen van wereldklasse, computertechnische experts en software-ingenieurs met achtergronden in financiën, engineering, economie In feite hebben alle nodige leden al een volledig universitair diploma voltooid. Deze groep is van mening dat het token zal worden geaccepteerd in de blokkeeën van verschillende andere valuta’s, zodat elke keer dat een klant of gebruiker van een ether-token het gebruikt om een transactie te maken, zijn transactie transparant is en vrij van alle soorten verborgen kosten.

Wat betekent het om een transactie te maken? Kortom, er zijn twee soorten slimme contracten die een CryptocrowD-mijnwerk netwerk kan ondersteunen: transacties op blokhuis en off-blockchain transacties. Er gebeurt een on-blockchain-transactie wanneer u uw computer gebruikt om monetaire transfers uit te voeren, zoals het kopen van een token en het verzenden naar een ander adres op de keten. Aan de andere kant gebeurt off-blockchain transactie wanneer uw computer monetaire transfers uitvoert, maar uw transactie is niet zichtbaar voor andere gebruikers van de blokkeeën. Aangezien er geen centralisatieproces is betrokken, is dit soort slim contract veel veiliger in vergelijking met on-blockchain-transacties, aangezien uw gegevens niet op het computersysteem zelf zijn opgeslagen, maar eerder wordt het opgeslagen in de gedecentraliseerde database van elke deelnemende klantencompanys.

Wat is ethereum cryptocurrency? In tegenstelling tot de meeste standaard cryptosystemen, is er eigenlijk veel flexibiliteit geleverd door het bedrijf achter het maken van dit specifieke token. Om u een voorbeeld te geven, bieden ze nu een Anon-modus die in principe streeft naar het omschakelen van blokaanvallen door uw transacties door te geven zonder zichtbaar te zijn voor andere gebruikers van het ethereum-netwerk. Als een bewijs van hun toewijding om hun systeem zo privé mogelijk te houden, hebben ze tot nu toe deze functie geïmplementeerd op hun manier DAPPS (gedecentraliseerde applicatieplatforms) die zijn afgeleid van hun MainNet.

Hoewel er veel te praten is over de potentiële toepassingen van Ethreum, een van de krachtigste aspecten die velen met uitzicht op het vermogen zijn om op te treden als een haag tegen mogelijke overheidsactie.

Hoewel regeringen over de hele wereld hebben besproken de noodzaak om hun respectieve cryptocurrency-verordening te vernieuwen om uniformiteit en consistentie in te brengen, bestaat er nog geen wetgeving die toch in staat zou zijn dat cryptocuraten zoals Ethreum de wettelijke inschrijving zou krijgen. In reactie op dit dilemma heeft het bedrijf het initiatief genomen om een nieuwe conforme indiening te introduceren die de White Paper Road Map wordt genoemd die de industrie een routekaart heeft om hun plannen om Uniforme wetten te introduceren om het gebruik van hun tokens te introduceren.

Daarnaast verkennen ze ook de mogelijkheid om een gecentraliseerde toezichthouder voor de hele industrie te creëren.

Ondanks de problemen waarmee de oudere cryptocurrency-regelaars zoals de SEC of de CFTC, kan de nieuwste aankondiging van Ethreum een oplossing bieden voor deze problemen. Ze zijn erin geslaagd om een verklaring te verstrekken waarom slimme contracten moeten worden behandeld als elke andere aandelen of grondstoffen op de markt. Door dit te doen, hopen ze enkele van de problemen tegenover gebruikers en investeerders van digitale valuta’s te verlichten. Ze beweren dat ze door intelligentie in het handelsproces toe te passen, ze in staat zullen zijn om het aanbod en de vraag van ether beter te regelen, waardoor de prijs van ether effectiever kan worden beheerd dan elke regulator. Met deze plannen in beweging kan de toekomst van ethereum er veel helderder uitzien dan in het verleden.

De gedistribueerde grootboektechnologie die binnen ethereum wordt gebruikt, is anders dan die gevonden in andere blokjes, zoals die in Monero, Dash en Stellar. Wat dit onderscheid maakt, is het feit dat het is gebouwd op de decentralisatiefilosofie. Dit wordt gezegd dat de ontwikkelaars van Ethreums aangeven, het protocol kan worden ingezet zonder te vertrouwen op een bepaalde infrastructuur. Met een sterkere toewijding aan het bieden van een echt gedecentraliseerd netwerk voor wereldwijde investeerders, samen met een grotere functionaliteit, ziet de toekomst voor Ethreum inderdaad helder.

Klik hier Bitcoinmeester.nl