Ook in een digitaal tijdperk biedt drukwerk nog steeds een grote waarde. Met flyers, folders of brochures kun je bezoekers informeren of motiveren tot aankoop. Het is wel van belang dat het drukwerk gezien wordt, daar zijn folderhouders en brochurehouders ideaal voor. Er zijn meerdere modellen leverbaar via Displayshop.nl met ieder hun eigen kenmerken.

 

Welke folderhouder of brochurehouder kopen?

Bij de keuze voor folderhouders of brochurehouders kun je als eerste letten op het formaat drukwerk. Meestal zal dit A5, A4 of A3 zijn waarbij A4 het meeste voorkomt. De hoogte kan variƫren evenals de breedte. Let daarbij op de locatie waar het systeem komt te staan. De houder moet niet alleen passen, er moet ook sprake zijn van een balans binnen het gehele interieur.

 

Vaste of flexibele opstelling voor folderhouders?

Soms kunnen brochurehouders permanent op dezelfde positie blijven staan. In dat geval heeft een wat zwaarder model doorgaans de voorkeur. Denk aan een wachtruimte of receptie van zakelijk pand of hotel. Als folderhouders worden gebruikt op een beursstand dan is mobiliteit juist van belang. Displayshop.nl levert meerdere inklapbare houders die eenvoudig te transporteren zijn. Het gewicht en de constructie kan van invloed zijn op het draagvermogen. Bij een groot aantal voorbijgangers die een folder of brochure meenemen biedt een folderhouder of brochurehouder met een hogere capaciteit praktisch voordeel. Je hoeft in dat geval niet zo vaak het drukwerk aan te vullen.

 

Naast losstaande modellen zijn er ook folderhouders of brochurehouders die tegen de wand te bevestigen zijn. Dit verhoogt de stabiliteit en er kan ruimte bespaard worden. Het is dan weer niet zo praktisch om dit type houder te verplaatsen. Als je vragen hebt over de beste oplossing neem dan contact op met het team van Displayshop.nl.

 

Het oog wil ook wat

Als je folders of brochures wilt aanbieden dan is het van belang dat het drukwerk opvalt. Folderhouders moeten dus opvallend zijn, duidelijk zichtbaar in een ruimte. Aan de andere kant moeten brochurehouders wel passen binnen de rest van het interieur. Zo zijn er modellen met een klassieke styling of juist meer modern in vormgeving. Ook wat betreft kleurgebruik zijn er diverse mogelijkheden. Wellicht kies je voor een houder in de standaard huisstijl kleurstelling. Als er een brede variƫteit aan drukwerk wordt uitgestald kies dan liever voor grijs, zwart of wit.

 

Er zijn modellen leverbaar die aan de bovenzijde of onderzijde ruimte bieden voor een logo, merknaam of andere personalisering. Dit kan permanent zijn, of plaats een kliklijst zodat je steeds een andere boodschap kunt overdragen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn binnen een zalencentrum waar organisaties hun eigen drukwerk kunnen etaleren inclusief branding van de folderhouder. Zelfs modellen met een beeldscherm zijn leverbaar via Displayshop.nl