Als u van plan bent om regelmatig uw eigen barbecue te koken, moet u weten dat er voldoende voorverpakt barbecuevlees beschikbaar is, wat u een reis naar de plaatselijke supermarkt kan besparen.

Veel mensen bereiden graag BBQ voor op hun familiemaaltijden en houden van de smaak van gegrild vlees. De vraag die je jezelf moet stellen is: hoe vaak maak je het echt? Als je het maar één keer in een blauwe maan kookt, dan is het kopen van een kant-en-klare BBQ een goed idee, tenzij je de tijd hebt om elke week de hele winkel te doorzoeken op zoek naar het perfecte borststuk, kip of varkenskarbonades.

Sommige van de grootste supermarkten hebben winkels die barbecuevlees bereiden, maar winkelen meestal niet in een winkel die uitsluitend dat artikel levert. Praat met uw plaatselijke slager over hun laatste partij slecht vlees. Jong mals vlees heb je nodig, oudere dieren produceren sneller harder vlees. Informeer ook naar oude gerijpte ribben en steaks. Vlees dat op hoge temperatuur wordt bewaard, breekt vaak het collageen af en maakt zachte, malse ribben en steaks.

Het kan ook zijn dat uw plaatselijke supermarkt niet veel of helemaal geen bbq-vlees te bieden heeft. Veel van deze winkels zijn strikt kassamedewerkers en helpen je niet bij het vinden van het beste vlees in BBQ-stijl. Als dit het geval is, kun je naar een barbecue-winkel gaan of een andere winkel die gespecialiseerd is in BBQ. Bij dit soort winkels vind je alles wat je nodig zou kunnen hebben om je eigen barbecue te maken. Ze hebben misschien zelfs iemand klaarstaan met een roker, zodat je heerlijk bbq-vlees kunt koken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je in de rij staat bij de supermarkt.

U kunt BBQ-ribben, steaks en zelfs ribben kopen die van pas komen bij het grillen van bbq-vlees voor uw familie en vrienden.

De bbq-ribben zijn het lekkerst als je je eigen ribben grilt, want je bepaalt zelf de kwaliteit en de manier waarop je vlees gaar wordt. De grootste vraag is of je bevroren bbq-ribben koopt of droog. Dit is een persoonlijke beslissing, maar veel mensen geven de voorkeur aan de gedroogde ribben omdat de smaak beter is en ze zelfs smaken als ribbetjes uit de winkel.

Een andere manier om goed bbq-vlees te krijgen, is door steaks te kopen. Je kunt ze in dunne reepjes snijden, ze in sauzen marineren voor kleur en smaak en ze vervolgens perfect grillen. Er zijn stukken biefstuk die goed zijn om te grillen, zoals lendenen, die erg mager is, of zijsteak, die meer een geschiedenis heeft dan zijn magerheid. Je kunt ook ossenhaas, roksteak, rib, rok of zelfs billen grillen.

Gegrild BBQ-vlees is ook de beste manier om de vitamines en mineralen binnen te krijgen die goed voor je zijn. Het is een gezonde manier om van uw favoriete gegrilde gerechten te genieten. Het kan met veel smaak worden gekookt en veel mensen hebben een voorkeur voor verschillende soorten vlees. Of je nu van BBQ-ribben, steaks of zelfs een enkele biefstuk houdt, het kan worden gekookt zoals je het lekker vindt, en een deel ervan met je favoriete saus.

 

 

 

Vind meer info: cooltomeatyou.nl