Er zijn veel voordelen op het gebied van levensstijl te behalen met een levensstijltraining in ploegendienst. Deze voordelen zijn direct gerelateerd aan het ploegenschema, de ploegenduur, het soort ploegen dat wordt gewerkt en hoe ploegendienst wordt verricht. Vanwege de slechte werkprestaties, het verzuim, gezondheids- en veiligheidsproblemen en het verlies van werknemers als gevolg van slechte planningspraktijken, heeft ploegenarbeid een negatieve invloed op bedrijven.

Een op levensstijl gebaseerd fitnessbedrijf kan profiteren van een trainingsaanpak die rekening houdt met de behoeften van zowel werknemers als werkgevers. De resultaten van een studie naar de levensstijl in ploegendienst laten een vermindering van het aantal verwondingen en schadevergoedingsclaims van werknemers zien. Medewerkers die betrokken zijn bij de fitnessbranche, ervaren minder vrije tijd door ploegendienstplanning en meer tijd om te lopen. Door minder tijd op de been en verhoogde blootstelling aan verschillende aandoeningen zoals obesitas, stress, hypertensie, diabetes, hartaandoeningen, ademhalingsproblemen, slapeloosheid en slechte voeding, zijn werknemers minder productief en melden ze minder ziektedagen. Door de toename van de tijd besteed aan werken en meer tijd buiten risico op letsel, neemt ook het ziekteverzuim toe, wat resulteert in een verlies aan inkomsten. Deel in “Leefstijltraining in ploegendienst: arbeids- en werkgeversvoordelen” de positieve resultaten van een ploegenarbeid-trainingsklas, de vereiste elementen voor een productief trainingsprogramma, hoe de voordelen voor werknemers en werkgevers worden beïnvloed, en de voordelen van een fitnessbedrijf wanneer trainingsaanpak wordt gebruikt.

Wanneer medewerkers een op code 95 leefstijl gebaseerde opleiding bijwonen, krijgen ze de tools aangereikt die ze nodig hebben om resultaten te boeken. Een persoonlijke fitnesstrainer helpt medewerkers bij het vinden van de juiste moeilijkheidsgraad voor elke training en leert hen hoe ze resultaten kunnen behalen zonder zoveel tijd buiten kantoor te hoeven zijn. Een trainer kan deelnemers manieren leren om oefeningen uit te voeren die ze al doen, zonder nieuwe niveaus van vermoeidheid, blessures en stress te creëren. Door deze oefeningen gezonder te leren uitvoeren, hebben medewerkers minder kans op blessures of burn-out.

Een ander voordeel voor de gezondheid van werknemers is het verbeterde moreel en de productiviteit. Mensen die gezonder zijn en voedzaam voedsel eten, zijn waarschijnlijk productiever. Als ze niet productief zijn, zullen ze de klus niet klaren of gelukkig zijn op het werk. Mensen die gelukkig zijn in hun baan, hebben een grotere kans om langer te blijven en harder te werken. Gezondheidsvoordelen zijn onder meer minder ziekteverzuim, een betere lichamelijke gezondheid, een hogere productiviteit, een verhoging van de productiviteit door betere alertheid en ontspanning, een algeheel gevoel van welzijn en meer tijd weg van het werk voor gezinnen en zichzelf. Wanneer werknemers zich sterker voelen, zullen ze eerder profiteren van wellnessprogramma’s en eruitzien alsof ze er uit willen zien.

Werknemers die zijn ingeschreven voor een fitness- of voedingsprogramma en die alle aanbevolen voedingsrichtlijnen volgen, zullen sneller aan het werk blijven en meer kans maken op promotie of hogere salarissen. Een fitnesstrainer kan medewerkers helpen om schoon te leren eten. Deze personen kunnen helpen resultaten te behalen door personen te helpen een dieet en fitnessplan te ontwikkelen dat bij hen past. De fitnesstrainer kan medewerkers leren hoe ze schoon moeten eten en groepen met slecht voedsel kunnen elimineren of hoe ze gezonder kunnen eten, inclusief het toevoegen van meer fruit en groenten. Een individu kan inspiratie vinden om positieve veranderingen aan te brengen en een gezondere levensstijl te gaan leiden door deel te nemen aan een fitness- of voedingsprogramma.

Door een paar gedragingen te veranderen en kleine veranderingen aan te brengen, kunt u leren hoe u voedzaam voedsel kunt eten, eruit wilt zien, resultaten wilt behalen en u machtig kunt voelen op uw werkplek. U kunt online meer informatie vinden over fitnessprogramma’s of motiverende sprekers. Ontdek wat u moet doen om uw doelen te bereiken en de gezondheids- en welzijnsvoordelen te krijgen die u verdient.

Meer informatie: https://www.ml-opleidingen.nl/leefstijl/