Auto’s importeren uit Duitsland is een van de vragen die bijna iedereen vraagt.

Waarom zouden we auto’s uit Duitsland importeren? Er zijn talloze redenen. Het importeren van een auto voegt niet alleen een cent aan je zak toe, maar het geeft je ook een gemak als geen ander. We kunnen onze auto gemakkelijk mee naar voren brengen zonder gedoe. En het beste van alles wat we kunnen doen met volledig gemak.

We hebben ook geprofiteerd met veel faciliteiten van de regering van Duitsland. Met de introductie van de richtlijn EID douane werd het mogelijk voor mensen van de Europese Unie om goederen in het land te brengen zonder enige vorm van beperkingen. De richtlijn stelde mensen in de EU in staat dingen gemakkelijk te kopen en verkopen zonder enige vorm van aangepaste taken die in de deal worden geheven. Als gevolg hiervan kunnen mensen die auto’s uit Duitsland willen kopen, dit doen zonder enige angst om zware belastingen of een andere soort extra kosten te betalen. Deze praktijk was behoorlijk gunstig voor diegenen die auto’s uit Duitsland naar de VS willen importeren zonder onder ogen te zien van alle soorten gedoe.

Veel autofabrikanten hebben hun productie-installaties in Duitsland en als gevolg hiervan zijn er nog veel meer opties voor het importeren van auto’s uit Duitsland dan voor import uit elk ander land.

Men kan kiezen uit een van de auto’s gemaakt door een van de grote vier autofabrikanten in Duitsland. Enkele voorbeelden zijn: Audi, BMW, Chevrolet, Daewoo, Ferrari, Honda, Mercedes Benz, Hummer, Hyundai en Kia. Elk van deze fabrikanten heeft zijn eigen unieke kenmerken, een eigen uniek model en een eigen uniek ontwerp. U kunt dus een auto kiezen uit een van deze fabrikanten op basis van uw behoefte en budget.

Individuele containerauto’s uit Duitsland zijn ook mogelijk om te krijgen. Als een persoon een auto uit Duitsland wil kopen en geen inwoner van de staat is, kan hij nog steeds een van individuele containers kopen die gevuld zijn met auto’s van verschillende modellen en merken. Het is mogelijk om een R8 te krijgen van Volkswagen in een container die is gevuld met auto’s van dezelfde fabrikant. In feite is het niet ongebruikelijk voor een container om auto’s van verschillende merken te bevatten, allemaal van hetzelfde merk en model en zelfs van hetzelfde jaar. Dus het is niet echt zo moeilijk om een auto uit Duitsland en een persoon uit een ander land te krijgen om het te importeren.

Alvorens een auto uit Duitsland of een ander land in Europa te krijgen, is het echter echt nodig dat u wat onderzoek doet over de verschillende soorten vergunningen en licenties die nodig zijn voor de invoer van een voertuig in Duitsland en hoe u eromheen kunt gaan Er zijn specifieke formaliteiten die u moet uitvoeren als u een auto van overal in Europa wilt importeren. U moet contact opnemen met de douaneafdeling in het betrokken land en afspraken maken voor een aangepaste makelaar of een individuele containerservice om naar uw locatie te komen en zorgt voor de betrokken juridische kwesties.

Een persoon die een auto uit Duitsland wil importeren, kan dit niet, tenzij hij een rijbewijs van het federale compact van Duitsland vasthoudt. Dus de beste optie Als u een auto uit Duitsland wilt importeren, zou zijn om een auto of een auto-exporteur te krijgen die u in dit opzicht daadwerkelijk kan helpen. De exporteur heeft contacten met de douanebeambten in de haven van bestemming en helpen u om een geschikte automobiel voor het doel te krijgen. Als u geen fondsen heeft om aan een auto te spenderen en niet te weten waar u er een kunt zoeken, kunt u kiezen voor een auto- of auto-exporteur die de auto voor u daadwerkelijk importeert en u een geldig rijbewijs heeft, samen met een internationale rijvergunning.

 

 

Vind meer informatie: https://www.vanleersum.nl/