Totally helemaal shea  is een natuurlijk huidverzorgingsbedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Hun productlijn omvat natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ze zijn een divisie van Neutrogena en worden verkocht onder hun eigen merknaam. De ingrediëntenlijst voor deze productlijn bevat sheaboter, avocado-olie, vitamine E, macadamia-olie, bijenwas en minerale olie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een minerale olie genaamd “Pegboard” aan hun mix toegevoegd. Lees verder voor de voordelen van volledig sheaboter en hoe het u kan helpen er jonger uit te zien.

Totally Shea maakt al meer dan twintig jaar natuurlijke producten en ze hebben verschillende patenten voor hun succes. De boter is een bijproduct van schapenwol. Dit komt doordat het erg zacht is voor de huid, de huid niet irriteert en het essentiële vetzuren bevat die erg goed zijn voor de huid. De sheaboter wordt gecombineerd met andere producten die samen zullen werken om je huid gezond en vochtig te maken.

Als het gaat om volledig sheaboter en huidverzorging, zijn er twee dingen die u echt moet weten. Ten eerste moet je begrijpen dat het een goede vochtinbrengende crème is. Het zal je droge huid hydrateren, maar de beste manier om het te gebruiken is met een lichtgewicht vochtinbrengende crème. Het is ook erg goed voor het behandelen van huid die is beschadigd door de zon.

Het tweede dat u moet weten, is dat uw huid volledig bruin wordt van sheaboter, maar alleen als u een zonnebrandcrème gebruikt. Hoewel dit je misschien doet denken dat shea en bruinen hetzelfde zijn, zijn ze dat eigenlijk niet. Hoewel bruiningsproducten je huid bruin kunnen maken, zijn ze veel beter voor je huid dan shea. Zonnebrandmiddelen die UVB-bescherming bevatten, zijn uitstekend om uw huid tegen de zon te beschermen.

Er zijn veel producten die sheaboter bevatten, maar de meest populaire zijn producten die de van planten afkomstige sheaboter bevatten. Je vindt het in cosmetica, shampoos, lotions, gezichtsreinigers en lichaamscrèmes. Het is echter belangrijk op te merken dat als u zwanger bent, u het gebruik van volledig shea of enig product dat dit ingrediënt bevat, moet vermijden. Dit komt omdat de van planten afkomstige olie nadelige effecten kan hebben op uw ongeboren kind.

Er zijn veel voordelen van volledig sheaboter en het beste is dat het volledig natuurlijk is. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijwerkingen of schadelijke chemicaliën. Er zijn maar weinig bijwerkingen van totaal shea, wat nog een reden is waarom het een geweldige vochtinbrengende crème is. Als je een mooie huid wilt, ga dan naar buiten en koop wat sheaboter en bewaar het in je kast.shea butter

Sheaboter kopen bij Vrij Natuurlijk.nl.