Daar gaan we weer. Je doet moeite om goed voor de dag te komen tijdens een kerstdiner maar je valt nauwelijks op tussen de andere chique gasten. Doe het dit jaar eens lekker anders en trek gewoon een foute kersttrui aan. Zo breng je vrolijkheid in huis en het zit ook veel beter dan een pak of jurk. Natuurlijk mogen kinderen ook meedoen, voor welke kersttrui ga jij kiezen deze kerst?

Het voelt goed om fout te zijn

Je kunt op een kerstdiner verschijnen in een maatpak of schitterende jurk maar wees nou eerlijk; wie maak je daar gelukkig mee? Je lijkt op de rest en die kleding zit natuurlijk niet echt lekker. Een foute kersttrui zal je niet alleen complimentjes opleveren, deze trui zit ook nog eens heerlijk! Eigenlijk kun je deze truien het hele jaar rond dragen. Thuis, op je werk of tijdens Pasen. Fout heeft nog nooit zo goed gevoeld!

Kersttrui voor heren

Wat gaat het worden heren? Heb je liever een wat meer klassiek patroon met winterse taferelen of wordt het een rendier met een grote, rode neus? De standaard kleur is rood maar als je echt op wilt vallen dan zijn er ook andere kleuren leverbaar. Voor een wat meer ‘nette’ look kun je een zwarte uitvoering kiezen met wat meer subtiele details. Je hoeft niet direct als een opgetuigde kerstboom ten tonele te verschijnen maar het mag natuurlijk wel!

Kersttrui voor dames

Je kunt als dame in theorie dezelfde kersttrui aantrekken als de mannen in het gezelschap maar dan mis je toch wel een paar unieke kenmerken. Dameskleding is meestal toch wat meer ‘doordacht’ en modieus, dat is met kerstkleding geen verschil. Je kunt kiezen voor een kort model of juist een oversized uitvoering waarmee je heerlijk voor de open haard kunt luieren. Of voor de televisie als je kerstfilms aan het bingewatchen bent. Onze tip voor dit jaar: Een elegante kersttrui in het zwart met goud / crème details. Daar kom je overal goed mee voor de dag!

Kersttrui voor kinderen

Uiteraard krijgen de kids ook een prachtige foute kersttrui. Laat ze zelf kiezen of maak er een surprise van. Kinderen houden lang niet altijd van kleding als cadeau maar als het een rode trui met vrolijk motief betreft dan dragen ze die met trots tot nieuwjaar en nog veel langer als ze de kans krijgen. Er zijn allerlei spannende designs, de wit-met-rood in plaats van rood-met-wit kleurstelling is momenteel erg in trek.