Er is veel aandacht voor wat we eten en drinken. Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke producten zonder toevoegingen. Verdienen planten niet dezelfde verantwoorde voeding? Met Plagron voeding geef je ieder gewas wat het nodig heeft zonder onnatuurlijke ingrediënten. Wil je plantenvoeding van Plagron kopen? Dan moet je zeker even deze pagina lezen!

 

Wat is Plagron voeding?

Het is alweer dertig jaar geleden dat Plagron begon als kleinschalige wormenkwekerij. Zo is de passie voor hoogwaardige biologische bodemverrijkers begonnen. In de loop der jaren nam de vraag toe evenals het Plagron voeding assortiment. Nu kun je diverse meststoffen, substraten en natuurlijke toevoeging van Plagron kopen.

 

Iedereen heeft groene vingers

Als je liever geen groene vingers hebt van kunstmatige toevoegingen en liever je handen in de aarde steekt, dan is Plagron voeding de ideale keuze. Je hoeft gelukkig geen deskundige te zijn op het gebied van tuinieren, kies gewoon het juiste product voor het project. Wellicht ben je van plan een (onbespoten) moestuintje in te richten of wil je een prachtige bloementuin samenstellen. Om het eenvoudiger te maken werkt dit merk met ‘kweekstijlen’. Zo kun je in een oogopslag zien welke Plagron voeding je moet kopen om de beste resultaten te behalen.

 

Welke kweekstijlen zijn er mogelijk?

Het assortiment is opgedeeld in zes stijlen met ieder hun eigen productselectie:

 

  1. 100% Natural heeft diverse producten met volledig natuurlijke samenstelling zoals de royalmix, alga grow of het starter set.
  2. 100% Terra met de growmix, lightmix of een easy pack.
  3. 100% Coco voor producten op basis van kokosvezels, dus niet van cacaobonen!
  4. 100% Hydro voor een optimale bevochtiging van de aarde zoals de euro pebbles.
  5. Universal is de grootste categorie met een groot aantal biologische producten om de bodem te verrijken met bijvoorbeeld calcium of citroen.

 

Welke voeding van Plagron kopen? In de webshop kun je naast de samenstelling ook zien hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Omdat alle ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben kweek je op verantwoorde wijze jouw gewassen.

 

Plagron voeding voor plant en mens

Labels als ‘biologisch’ en ‘groene keuze’ worden snel op producten in de winkel geplakt. Bij je eigen komkommers weet je precies wat er wel of juist niet in de bodem gaat. Dit geldt ook voor bloemen, hagen of andere planten in de tuin. Met Plagron voeding weet je wat je krijgt. Veenmossen, mest van wormen of op basis van algen. De beste resultaten met Plagron voeding krijg je door combinaties te maken. Via de Plagron website kun je hier meer informatie over vinden of lees blogs over tuinieren voor tips om het beste te halen uit jouw tuin!

Groene vingers? Meer informatie op deze website: https://www.urbangardeningstore.nl/nl/